icon-search
icon-search
  • IMG_4428.JPG
  • IMG_4944.JPG
  • IMG_4945.JPG
  • IMG_4946.JPG

TRUCONCEAL Instant Moisture Concealer

RM 69.00
- +
icon-bag Add to Cart
Home

🔥TELEBOOK TRULOOKS🔥, [Nov 4, 2019 at 22:13]

[ATTN:] WANITA BEKERJAYA- TIPS MAKEUP FLAWLESS, NAMPAK MAHAI, COVER PARUT J3RAW4T DAN EYE BAG.

.

.

" Stress sangat lah iols keje banyak kat opis, meeting sane sini sampai naik jerawat dan eye bag tersembul keluar dah macam lampu mentol! Malunya nak kene hadap Boss!"

~Sis Stress Eyebag, KL

.

.

" Parut jerawat ni napalah lambat sangat nak hilang! Dah letak macam2 ubat pon still kat situ jugak TAPI sekarang ni sis dah tak meroyan dan sangat konfiden nak g keje sebab sis dah ada TRUconceal Instant Moisture Concealer. Sekali calit abis padam semua parut. Memang best!"

~Sis cannot move on, JB

.

.

Korang yang mana berkerjaya tu sekarang tak yah risau lagi k. Concealer pertama di Malaysia dengan formulasi khas membantu mengurangkan masalah eye bag, parut jerawat, cela di muka dengan hanya SATU CALITAN!

.

APA YG BEST SANGAT PASAL TRUCONCEAL INSTANT MOISTURE CONCEALER?

====================================

1. Concealer pertama di Malaysia mempunyai 5 kod warna mengikut warna kulit uols.

a) Scarlet - Light

b) Vanilla - Medium Light (*best seller)

c) Tafetta - Medium (*best seller)

d) Amber - Medium Dark

e) Caramel - Dark


2. Satu-satunya concealer di Malaysia diperkaya oleh ejen2 pelembab yang paling most wanted di dunia. Baik untuk kulit.

a) Apricot Oil - Formulasi khas untuk mengurangkan kesan lebam bawah mata (eye bag)

b) Argan Oil - Ejen pelembab paling baik untuk kulit (memberi hydration yang max supaya concealer tak crack)

c) Jojoba Oil - Ejen pelembab paling extreme untuk kulit kekal lembap up to 18 hours.


3. Sangat Full Coverage

Calit sikit dah bye bye semua masalah eye bag & parut jerawat.


4. Sangat ringan seolah-olah tak pakai apa2 di muka.Woww!


5. Kualiti setanding antarabangsa TAPI harga sangat LOKAL!


TRUconceal dah trending in town sekarang. Dari golongan biasa hingga ke profesional dah grab concealer terbaik di Malaysia ni.

.

Makeup artist profesional dah tak perlu bazir duit beli jenama yang mahal sebab dah tak boleh move on dengan TRUconceal. Jimaaatt poket uols sangat.

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.